MATMENY
Til gjester som bestiller bord i restauranten serverer vi set-menyer.
Menyen endrer seg etter sesong og tilgang på råvarer, den inneholder alltid flere av våre signaturretter.
Setmeny - 7 retters - 1100,- pr pers
• Chicharron med baconmayo
• Tostada og krabbe
• Nepe med smørsaus og svensk caviar (løyrom)
• Reker og steambuns med chili- og hvitløksolje
• Piggvar med nam-jim og sticky rice
• Gochujang marinert svin med eple og kål salat
• Chili ganache med hjemmelaget smash og kokossorbet
Tilleggsrett: osteservering ( +150 kr)
....
Menyen kan endres etter råvaretilgang
.....
Vi tilbyr vinmeny til setmenyen for: 1100,- per person
Sesongmeny - 5 retters - 795 pr pers
• Chicharrón med bacon mayo
• Takojaki, vårløk, tonkatsu, mayo, bonito
• Reker med chili&hvitløkolje og steambuns
• Oksehale med Revet Poteter & Szechuan Saus
• Chili ganache med hjemmelaget smash og kokossorbet
Tilleggsrett: osteservering ( +150 kr)
....
Menyen kan endres etter råvaretilgang
.....
Vi tilbyr vinmeny til sesongmenyen for: 1000,- per person
Barmeny / a la Carte
Snacks:
Piementos De Padrons 95,-
SES, SOY
Chicharrón 95,-
E
Tostada med Guacamole & Krabbe 2 stk 240,-
SKA, E
Forretter:
Takoyaki 4 stk 160,-
FI, HV, E, SOY
Reker med Chiliolje og Bao Buns 260,-
SKA, ME, HV
Kamskjell med XO Saus 195,-
SKA, BLØ, FI, SOY, HV
Pepper Krabbe (400g) 350,-
SKA, BLØ.
Hovedretter:
Grillet Piggvar på Benet 525,-
FI, SO, SES
Grilled Piggvarhode med Nahm Jim 250,-
FI, SOY, SES.
Oksehale med Revet Poteter & Szechuan Saus 525,-
SOY, SES, HV.
Kebab / Vegetarisk Kebab 190,-
HV, ME, E
Exstra:
Kyllingvinger 190,-
FI, SES, SOY, HO
Smeltet Ost med Surdeigsbrød 300,-
HV, ME
Dessert 150,-
ME
Men tilgjengelig alle dager ved walk inn i restauranten.
....
Det er kun mulig og booke bord til Barmeny Tirsdag til Torsdag.
Men tilgjengelig alle dager ved walk inn i restauranten.
Enkelt retter er: Kamskjell, Kebab, Kyllingvinger og dessert.
....
Barmenyen er porsjonert til å deles, alle retter er i hovedsak ment for 2 personer.
Enkelt retter er: Kamskjell, Kebab, Kyllingvinger og dessert.